Güroymak’ta 2024-2025 İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı

EĞİTİM 19 Eylül 2024 14:22
Videoyu Aç Güroymak’ta 2024-2025 İlköğretim Haftası Coşkuyla Kutlandı
A
a

Bitlis'in Güroymak ilçesinde, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı dolayısıyla düzenlenen İlköğretim Haftası programında şiirler, şarkılar ve etkinlikler gerçekleştirildi.

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı dolayısıyla, Bitlis’in Güroymak ilçesinde “İlköğretim Haftası” programı düzenlendi. Güroymak Yatılı Bölge Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Program, öğrencilerin okuduğu şiirler ve farklı dillerde şarkılarla renklenen çeşitli etkinliklerle devam etti.

Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun, kamu kurum amirleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda, Uzun sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Konuşmasında, yeni eğitim döneminin tüm öğrenciler, öğretmenler ve aileler için hayırlı olmasını dileyen Uzun, eğitim sürecine dair umut dolu mesajlar verdi.

Düzenlenen programa Güroymak Kaymakamı Mehmet Zahid Uzun’un yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Keremit, Güroymak Belediye Başkan Vekili Yavuz Şipallı, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, şube ve okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Güroymak'ın Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi